Sezonska ponuda


Find the best possible prices with Enterprise, wherever you are going in the world!

Otključaj svijet!

Jeste li spremni da krenete u svoje sledeće veliko bjekstvo? Ne tražite dalje uz našu ekskluzivnu ponudu od 10% popusta na iznajmljivanje automobila u raznim zemljama svijeta.

 

Zašto se zadovoljiti običnim kada možete istražiti neobično?

 

Bez obzira da li žudite za sunčanim plažama Grčke, šarmantnim ulicama Italije ili idiličnim pejzažima Novog Zelanda, naš raznovrstan izbor destinacija osigurava da se nađe nešto za svakog putnika.

 

Iskoristite priliku da istražite, otkrijete i stvorite nezaboravne uspomene uz našu nenadmašnu ponudu za iznajmljivanje automobila.

 

Naša široka paleta vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV i luksuzne modele znači da ćete biti sigurni da ćete pronaći pravi automobil koji odgovara vašim potrebama.

 

Rezervišite danas i iskoristite ovu ponudu od 22. marta do 31. maja u 75 zemlje.

 

Vaša sljedeća avantura čeka – rezervirajte sada i neka putovanje u životu počne! Pronađite najbolje moguće cijene uz Enterprise, gdje god u svijetu idete!

IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA

 

Nudimo veliki izbor vozila.

Od ekonomičnih automobila do kombi vozila, u Enterprise-u možete pronaći pravo vozilo za Vaše potrebe.

Rezervišite vozilo

ili  
Preuzimanje
Vraćanje
X

List of Participating Countries

Albania

Argentina

Jermenija

Aruba

Austrija

Barbados

Belgija

Belize

Bonaire

Bosna

Bugarska

Kajmanska ostrva

Čile

Kolumbija

Kosta Rika

Hrvatska

Curacao

Cyprus

Češka Republika

Danska

Dominikanska republika

Ekvador

Egypt

El Savador

Estonia

Faroe Islands

Finland

Georgia

Grčka

Grenada

Gvatemala

Gvajana

Hondurasi

Mađarska

Island

Italija

Jamajka

Jordan

Kosovo

Latvia

Lithuania

Luxembourg

Malta

Meksiko

Montenegro

Morocco

Nizozemska

Novi Zeland

Nikaragva

North Macedonia

Norveška

Oman

Panamaja

Paragvaj

Peru

Poljska

Portugal

Qatar

Romania

Saudi Arabia

Serbia

Slovačka

Slovenia

South Africa

St. Maarten

St. Barths

Surinam

Švedska

Švajcarska

Tortola

Trinidad i Tobago

Turkey

UAE

Urugvaj

Američka Djevičanska ostrva

Terms & Conditions

 

 1. Ova ponuda vam daje pravo na popust od 10% samo na osnovnu cijenu najma vozila [Na osnovu najboljih cijena dnevnog najma na web stranicama u trenutku rezervacije] za vrijeme trajanja rezervacije vašeg vozila (Period najma).
 2. Ova ponuda je dostupna na lokacijama preduzeća Enterprise Rent-A-Car u Albaniji, Argentini, Jermeniji, Arubi, Austriji, Barbadosu, Belgiji, Belizeu, Bonaireu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kajmanskim ostrvima, Čileu, Kolumbiji, Kostariki, Hrvatska, Kurasao, Kipar, Češka Republika, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Egipat, El Salvador, Estonija, Farska ostrva, Finska, Gruzija, Grčka, Grenada, Gvatemala, Gvajana, Honduras, Mađarska, Island, Italija, Jamajka, Jordan, Kosovo, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Meksiko, Crna Gora, Maroko, Holandija, Novi Zeland, Nikaragva, Sjeverna Makedonija, Norveška, Oman, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugal, Katar, Rumunija, Saudijska Arabija, Srbija, Slovačka , Slovenija, Južna Afrika, St. Marten, St. Barths, Surinam, Švedska, Švajcarska, Tortola, Trinidad i Tobago, Turska, UAE, Urugvaj, Američka Djevičanska ostrva.
 3. Ova ponuda važi za sve rezervacije napravljene od 22. marta do 31. maja i periode iznajmljivanja od 1. aprila do 14. jula i ne odnosi se na periode iznajmljivanja duže od 28 dana. 
 4. Ova ponuda se odnosi na sve klase vozila dostupne u trenutku rezervacije.
 5. Svi vozači moraju ispuniti minimalne zahtjeve starosne dobi za zemlju preuzimanja iznajmljivanja, pravila o starosti variraju u zavisnosti od zemlje preuzimanja i biće vam dostupna za čitanje u trenutku rezervacije na mreži.
 6. Osim ako nije drugačije naznačeno, ova ponuda se ne odnosi na bilo kakve dodatne naknade uključujući opciono odricanje od viška, naknade za iznajmljivanje u jednom pravcu, naknade za gorivo, dodatne naknade za vozače i mlade vozače, iznajmljivanje dodatnih predmeta uključujući, ali ne ograničavajući se na dječija sjedišta, lance za snijeg, krovni nosači i navigacioni vodiči.
 7. Usluga preuzimanja i odlaska podliježe geografskim ograničenjima. Za više detalja kontaktirajte svoju poslovnicu za iznajmljivanje.
 8. Imate pravo otkazati rezervaciju u bilo koje vrijeme do početka najma bez penala. Ako vam rezervacija više nije potrebna, molimo vas da otkažete rezervaciju prije perioda najma.
 9. Ova ponuda ovisi o dostupnosti vozila i ne može se koristiti zajedno s bilo kojom drugom promotivnom ponudom, sniženom cijenom, prethodnim ili postojećim rezervacijama.
 10.  Ova ponuda i ovi uvjeti i odredbe su dodatni i ne zamjenjuju bilo koje odredbe ugovora u vezi s vašim iznajmljivanjem, koji sadrže važne odredbe koje se odnose na iznajmljivanje bilo kojeg vozila i koje će se i dalje u potpunosti primjenjivati za iznajmljivanje.
 11.  Ova ponuda i ovi uslovi i odredbe, kao i svaki spor ili potraživanje koji proiziđe iz ili u vezi sa njima, regulisani su engleskim zakonom. Ako imate prebivalište u Evropskoj uniji, možete pokrenuti pravni postupak u vezi sa ovom ponudom i ovim uslovima i odredbama bilo pred engleskim sudovima ili sudovima države članice Evropske unije u kojoj živite.
 12.   Kao potrošač, imat ćete koristi od svih obaveznih odredbi zakona zemlje u kojoj živite. Ništa u ovim odredbama i uslovima, uključujući gornji paragraf, ne utiče na vaša prava kao potrošača da se oslonite na takve obavezne odredbe lokalnih zakon.
 13.  Snažno vam se savjetuje da se upoznate s lokalnim prometnim pravilima u vašoj zemlji destinacije za iznajmljivanje. Dodatne informacije o zemljama u Evropskoj uniji možete pronaći na http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm.
 14.  Ovu promociju nudi Enterprise Rent-A-Car Montenegro